BAKOS ORSOLYA gyógytornász - Tel.: +36 30 746 2728 - E-mail - Budapest Egész Területén

ÜDVÖZLÖM OLDALAMON!

Kedves Páciensek!

Tekintettel a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre a személyes konzultációkat és kezeléseket korlátoznunk kell.


Jelenleg a biztonság a legfontosabb, ezért úgy döntöttünk, hogy a betegek, a családtagok és a gyógytornászok védelme érdekében a gyógytorna kezeléseket élő online videó hívással tartjuk meg.


Miért jó ez?
Nem jó. A jelenlegi helyzet hozta ezt a kényszer megoldást, reméljük, hogy mihamarabb véget ér a járvány és újra úton lehetünk. Addig is a lehetőségekhez képest igyekszünk mindent megadni, ami a gyógyuláshoz szükséges. Úgy gondoljuk, hogy 15+ év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nem fog gondot okozni egy-egy probléma online megoldása.


TOVÁBB...
A rendszeres mozgás a szervezetre gyakorolt jótékony hatása manapság már vitathatatlan. Nemcsak az egészség megtartásában, a betegségek megelőzésében van fontos szerepe, de a már kialakult rendellenességek és betegségek terápiájának egyik hatékony eszköze is.


A gyógytorna

A gyógytorna a fizioterápia legjelentősebb része, pótolni semmilyen kezeléssel nem lehet. Speciális mozgásterápia, amely a megbetegedett szerv vagy testrész működésének helyreállítására törekszik célzott gyakorlatokkal. Egészségmegőrző, megelőző és gyógyító hatású az egész szervezetre és az egyes szervek működésére egyaránt.


A gyógytornász munkája

A gyógytornász az orvos által felállított diagnózis alapján dolgozik. Az egész embert figyelembe véve egy teljes körű állapotfelmérést végez, szem előtt tartja az otthoni környezetet, a beteg és a családtagok hozzáállását és céljait. Mindezek alapján kezelési tervet készít, amely tekintettel van a beteg általános állapotára, korára és életvitelére is. Kizárólag a közös munka hozhat eredményt. Az orvos által felírt gyógyszerek és kezelések, a gyógytornász adta instrukciók és irányítás mellett, a Kedves beteg kitartása és gyógyulni akarása nélkülözhetetlen a sikeres rehabilitációban.

Miért jobb otthon?

Mert mindenütt jó, de legjobb otthon! Gyógyulni meg kiváltképp.
A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy a megszokott otthoni környezet és a család közelsége meggyorsítja a felépülést és lerövidíti a lábadozási időt. De bármennyire is segítőkészek a családtagok, egy szakember felügyeletére akkor is szükség van. Az otthoni kezelés során a gyógytornász nem csak a beteget segíti, hanem a hozzátartozókat is oktatással, életmódbeli tanácsokkal és nem utolsó sorban pszichés támogatással.